Suntem creatorii propriei realitati… si la un moment dat o realitate este asa cum este dar Dumnezeu este real si El poate schimba realitatea … Vei alege sa creezi impreuna cu El?

AJUNGE cu eutanasierea!


Caine - NU, eutanasierii

„Omorarea cainilor fara stapan vine la pachet cu imbogatitea autoritatilor, lucru care se intampla de aproape 15 ani.

Declaratiile mincinoase privitoare la costul intretinerii unui animal in adapost sau chiar la pretul asa zisei eutanasieri ne dezonoreaza si ne compromit ca specie superioara. Sunt prea lacomi si prea dornici de inavutire cu orice chip.

Sacrifica animale, sacrifica oameni si noi continuam sa ne dezbinam si sa ii votam pe unii ori pe altii, din ce in ce mai lacomi si mai hulpavi. In mijlocul organizatiilor de protejare a animalelor exista aceleasi interese meschine, acelasi gand de inavutire rapida, prin orice mijloc, sacrificand fiinte nevinovate.

Un animal intr-un adapost are nevoie de un sac de boabe pe luna, un vaccin si o deparazitare anuala; punand la socoteala si costurile unor lucratori, una peste alta, un caine consuma maximum 50 lei lunar. Unde se duce restul banilor declarati?

Cand o sa va saturati sa fiti mintiti si dezinformati? De cand o sa luati atitudine IN MASA? La mitinguri sau adunari ies putine persoane, dar se plang pe Facebook? Credeti ca ii pasa cuiva de Facebook?

Le va pasa daca le dovedim in lumina hotia si minciuna si daca le cerem socoteala pentru toate relele pe care le-au facut unii si le continua ceilalti.

DESTEAPTE-TE ROMANE!!!!!!!!”

Animale - protectie

Comments on: "AJUNGE cu eutanasierea!" (1)

  1. Ramona Nicoara said:

    Un dar din partea mea: Nominalizare la ”A BOUCHET OF THREE “ http://caleaspretine.wordpress.com/2013/07/07/4587/

Comentariul dumneavoastra va fi afisat dupa ce va fi moderat.

Nor de etichete