Suntem creatorii propriei realitati… si la un moment dat o realitate este asa cum este dar Dumnezeu este real si El poate schimba realitatea … Vei alege sa creezi impreuna cu El?


Se intampla acum … si fiecare dintre noi avem o responsabilitate incepand cu felul in care gandim!!!

Tot ce face fiecare dintre noi afecteaza restul deci sa incetam a ne mai imagina ca putem ramane nepasatori si ne va fi bine!!!

La inceputul lumii Dumnezeu a incredintat omului pamantul cu tot ce este pe el pentru a-l administra (animalele, plantele, aerul, apa, pamantul, etc.)!

Degeaba ne punem intrebarea de ce permite Dumnezeu ca toate relele sa se intample. Noi, oamenii am fost investiti cu puterea administrarii.

A noastra este raspunderea pentru tot ce se intampla!

Este imposibil sa fim indiferenti sau/si sa ne batem joc de ceea ce ne-a fost incredintat spre administrare – pentru ca noua viata sa ne fie mai frumoasa si mai buna – si mai apoi sa fim fericiti fara sa fim trasi la raspundere si sa platim!

Documentarul din link-ul ce urmeaza  este  despre gradul absolut de dependenţă al umanitatii faţă de animale, dar de asemenea, ilustrează lipsa noastra completa de respect pentru acesti aşa-numiti “furnizori neumani”. Se poate vedea aici cu subtitrare in limba romana: EARTHLINGS – PAMANTENI

Priveste pana la sfarsit si sa stii ca asta se intampla acum si ca tot ce se intampla in universul nostru are legatura cu fiecare dintre noi! Suntem vinovati prin nestiinta si suntem vinovati si prin tacere!

Am fost creati sa traim EXCELENTA si asta implica CUNOASTEREA si LUAREA DE ATITUDINE corecta fata de tot ce ce inconjoara!

Iadul incepe de aici dar noi putem aduce raiul pe pamant!

Fiecare poate aduce cate o bucatica de rai incepand din familia lui si continuand sa castige fasie cu fasie locul de munca, colturile din natura unde mergem sa ne recreem si tot asa mai departe fiecare loc pe unde ne duc pasii vietii!

Daca intunericul care ne inconjoara e tot mai mare, mai dens si mai apasator, SA APRINDEM LUMINA IN FIECARE DIN NOI INSINE, sa continuam sa o tinem aprinsa si sa o ducem cu noi pretutindeni!!!

Bietele necuvantatoare, „vinovatii fara vina” daca ar putea vorbi ar spune ca banii despre care se spun ca au fost investiti in hrana, adaposturile si sanatatela lor, sunt niste neadevaruri!

Ar mai spune ca ele isi fac nevoile in locuri ferite iar mizeriile ce se gasesc in mijlocul drumurilor sunt ale oamenilor sau ale animalelor care au stapani needucati!

Ar mai zice ca ele sunt agresive doar atunci cand simt agresivitate, respingere si neacceptare in mediul inconjurator si ca este normal atunci cand esti atacat sa te aperi! Noi oare nu facem la fel?

Si ar mai spune multe si multe alte lucruri pe care din pacate, majoritatea oamenilor cu minti obtuze, care nu au nici un drept mai mult la aceasta planeta decat alte forme de viata, refuza sa aiba urechi de auzit si minti sa le priceapa!

Oare de ce oamenii nu invata niciodata nimic din greselile altora si nici din ale lor?
Ceea ce placa de la noi, la noi se va intoarce!

Cine genereaza agresivitate, de agresivitate va avea parte!!!

De ce oamenii nu vor sa priceapa ca ceea ce li se face animalelor fara stapan, in curand li se va face lor?

Se poate intampla sa fii indiferent fata de animale sau chiar sa ai aversiune fata de ele. Ar fi bine sa descoperi de unde provine aceasta atitudine care in definitiv este impotriva ta insati!

Oricum sunt multe legi si lucruri care de fapt sunt bune si frumoase in univers. Ele exista si nu le putem controla chiar daca ne plac sau nu, chiar daca suntem sau nu de acord cu ele  (legea gravitatiei, etc.) si invatam sa traim cu ele pana ajungem/sau nu sa intelegem ca sunt de fapt in favoarea noastra!

De ce credem ca dreptul la viata este ceva ce depinde de noi sa decidem pentru noi si pentru altii, atata vreme cat nu suntem capabili sa creea viata, macar o celula din nimic (desi o cea mai neansemnata celula este un univers)?

Avem dreptul la VIATA si mai avem dreptul la A ALEGE, dar intre ce si ce? Raspunsul ni-l da, chiar CEL CE ESTE VIATA:

” Iată, îţi pun azi înainte viaţa şi binele, moartea şi răul.  Ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul, Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui, şi lipindu-te de El”.

Sunt doar doua optiuni! E simplu dar nu-i usor si consecintele sunt atat de diferite!

Si daca esti cineva care te bucuri de dreptul la viata dat de sus, te-ai gandit tu oare ca atunci cand te ridici impotriva vietii, te ridici de fapt impotriva CELUI CE ESTE VIATA?

DIN IUBIRE FATA DE NOI INSINE DACA DORIM SA AUZIM GLASUL INTELEPCIUNII VOM GASI SOLUTII PENTRU VIATA RESPECTAND VIATA !!!


Cei care mai au minte si inima au posibilitatea sa-si foloseasca vointa pentru a completa documentul din fisierul atasat aici: Formular Inregistrare si Depozitie pentru Cainii Comunitari si sa-l trimita la adresa din anuntul urmator pe care l-am primit prin email:

Dragi colegi,

Mai pot fi trimise depozitii scrise (opinii) pentru AUDIEREA PUBLICA,  “CAINII COMUNITARI – PROBLEMA COMUNITARA”, organizata in 7 februarie la Pitesti, de catre Grup Advocacy si Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA)

AVEM NEVOIE CA SI DVS SA NE AJUTATI IN DEMERSUL NOSTRU !

COMPLETATI FORMULARUL ATASAT SI TRIMITETI-L la adresa:grupadvocacy@gmail.com

Este tot ce aveti de facut !

Cateva minute din timpul dvs ne pot ajuta in implementarea unui program eficient si civilizat de gestionare a cainilor comunitari in judetul Arges, ce poate fi apoi imprumutat, prin exemplu, de multe alte judete!

Cu cat numarul de depozitii trimise este mai mare cu atat sansele cresc pentru ca opiniile noastre devin vizibile si oficiale!

Va multumesc.

Toate cele bune, Carmen Arsene

Mentionam ca nu se mai poate opta si pentru sustinerea orala a depozitiei in cadrul evenimentului deoarece inscrierile pentru vorbitori s-au finalizat in 3 februarie.

Pentru cine doreste sa afle mai mult despre aceasta audiere vizitati siteul destinat evenimentului: http://vinovatiifaravina.info/

Comments on: "Dreptul la viata chiar si al necuvantatoarelor, „vinovatii fara vina”!" (1)

  1. […] unul de incurajare atat in situatia actiunii de care am pomenit in articolul de la link-ul urmator: https://adaia7.wordpress.com/2012/02/06/dreptul-la-viata-chiar-si-al-necuvantatoarelor-vinovatii-fara… cat si in orice alta situatie in care se merita sa fim de partea unei vieti bune, frumoase si […]

Comentariul dumneavoastra va fi afisat dupa ce va fi moderat.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: